En dan is het opeens 2022 ;-)

Het is een tijdje stil geweest op deze blog.. en nee dat betekend niet dat er niets gebeurd of ondernomen is 😉 integendeel.

Wij zijn verhuisd, en nogmaals verhuisd, ondertussen heel veel meegemaakt, daarmee vele ervaringen rijker.

Sinds deze week zijn wij weer met onze Whitewhaleonland op pad, en ik ga, vol goede moed, proberen om er een reisverslag van te maken.

WordPress heeft een behoorlijk aantal veranderingen qua gebruik doorgevoerd, het zal voor mij even wennen zijn om de draad weer op te pakken! Gaat vast goedkomen

31 januari

Het nuttige met het aangename verenigen..

Maandag 31 januari vertrekken Vanuit onze nieuwe woonplaats Alsómocsolád vertrekken wij richting Spanje.

Onze Whitewhaleonland, staat nog steeds op Spaans kenteken, en moet gekeurd worden. We hebben een afspraak voor donderdag 3 februari om 1500 uur.

Pal voor de Sloveense grens worden wij staande gehouden door de Hongaarse politie. Die trekken van alles uit hun kast om ons een ” boete” te laten betalen… tot ze begrijpen dat, ondanks wij nog met een Spaans kenteken rijden.. wij in Alsómocsolád wonen.Een van de 2 beambte is daar afgelopen zomer nog geweest, vind het een grandioos mooi dorp.. en wij mochten, zonder ” boete” doorrijden.

Via de app park4night vinden wij een CP in Zalec. Een CP waar het goed geregeld is! Er is water, en afvoeren afvalwater en stroom mogelijk. Sleutel voor electra en water etc; bij de receptie van het naastgelegen hotel. Je betaald een borg voor de sleutel, die krijg je bij inleveren weer terug.

Kosten voor de voorzieningen: GRATIS

Het is brrrr berekoud, dus wij zijn heel blij met wat extra stroom, een klein ventilator kacheltje staat nu aan in de berging (onder ons bed)

En ja we zouden het ook redden op de huishoudaccu’s, nu kunnen we wat makkelijker onze eerste nacht ingaan zonder stress van bevriezing waterleidingen en zo.

Life is good