Het nuttige met het aangename verenigenšŸ˜ƒ

Maandag 31 januari.

Vanuit onze nieuwe woonplaats AlsĆ³mocsolĆ”d vertrekken wij richting Spanje.

Onze Whitewhaleonland, staat nog steeds op Spaans kenteken, en moet gekeurd worden. We hebben een afspraak voor donderdag 3 februari om 1500 uur.

Pal voor de Sloveense grens worden wij staande gehouden door de Hongaarse politie. Die trekken van alles uit hun kast om ons een ” boete” te laten betalen… tot ze begrijpen dat, ondanks wij nog met een Spaans kenteken rijden.. wij in AlsĆ³mocsolĆ”d wonen. Een van de 2 beambte is daar afgelopen zomer nog geweest, vind het een grandioos mooi en heel bijzonder dorp.. en wij mogen wij, zonder ” boete” doorrijden.

Via de app park4night vinden wij een CP in Zalec. Een CP waar het goed geregeld is! Er is water, en afvoeren afvalwater en stroom mogelijk. Sleutel voor electra en water etc; bij de receptie van het naastgelegen hotel. Je betaald een borg voor de sleutel, die krijg je bij inleveren weer terug.

Kosten voor de voorzieningen: GRATIS

Het is brrrr berekoud, dus wij zijn heel blij met wat extra stroom, een klein ventilator kacheltje staat nu aan in de berging (onder ons bed)

En ja we zouden het ook redden op de huishoudaccu’s, nu kunnen we wat makkelijker onze eerste nacht ingaan zonder stress van bevriezing waterleidingen en zo.

Life is good

2 gedachtes over “Het nuttige met het aangename verenigenšŸ˜ƒ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s