Via Sevilla naar Chipiona

Al vroeg in de ochtend gaan we op pad, allereerst naar Sevilla Airport waar onze luxe auto staat. Een mooie route, zien veel grote vogels! Prachtig!  Dat doet goed. Ook op de airport gaat het goed, het overschrijden van de maand  parkeren valt mee! Omdat ik het niet zo prettig vind om alleendoor t drukke Sevilla te moeten rijden, heeft Mart n mooie route buitenom uitgestippeld! Naar Chipiona ! Een van mn favo plekken 🙂 . De route is werkelijk mooi! En we komen vlot en zonder files in Chipiona aan 😊 heerlijk met de hondjes op t strand banjeren


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s