Na Palencia komt Zafra.

Na Palencia rijden we weer richting Sevilla. Het is nog een behoorlijk eind dus n extra overnachtingsstop nodig. De cp in caseres zit bomvol dus rijden we nog een stukje door, komen uiteindelijk via nkc app uit bij Zafra. Een nette cp met voorzieningen op het terrein van een oude drukkerij. Buurtjes van Palencia komen even later ook aan  ze hebben wat problrmen met sateliet..dus Mart gaat t dak op.  Even later is er beeld, 3 andere camperaars gaan zich ertegenaan bemoeien.. een losse satelietschotel wordt buiten gezet… Mart gelooft t wel en taait af. Even later… geen beeld meer… tja …winkels zijn dicht. Tegenover de cp is een tasquita waar we iets gaan eten. 

In de nacht is het bij de co een hoop kabaal, zwaar vrachtverkeer dendert langs en ik doe geen oog dicht, alweer niet .. mn humeur daalt tot mineur. Dit is geen plek voor mij. Blij dat we in ochtend na een wandeling met de hondjes we weer op weg kunnen gaan.  

Ze hebben elk een eigen matras… die bank vinden prettiger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s