Chipiona, de zon schijnt! 

Een grandioze eerste nacht in Chipiona! Wat een verademing na Zafra! 

In de vroege ochtend wakker worden van vrolijk kwetterende vogels en het geruis van de zee… en de opkomende zon…wat wil je nog meer. Ik ga als 1e met Sam naar buiten, hij vind het heerlijk op het strand en bij de jachthaven

Wat een geluiden bij de jachthaven, erg interessant!

Daarna ga ik met Leo op pad. Met Leo kan ik iets verder looen en ga na het strand naar de andere kant van de jachthaven, waar een nieuwe camperplaats gecreerd is. Opeens neemt Leo een spurt achter een vogel ( of was het een kat) aan… en lig ik languit op de grond. Leo snapt er niks van en rent paniekerig huilend rondjes om mij heen. Ik probeer hem gerust te stellen en ook te staan, oei dat lukt niet. Na een tijdje proberen kom ik geen stap verder. Gelukkig mn phone mee… Mart wakker gebeld of hij mij en Leo op kan halen. In camper gelijk arnica gel erop… koelen! Maar t ei op mn enkel wordt steeds groter. Om de hoek van de cp zit een eerstehulp post. Dus daar naartoe. Na uuuuren wachten onderzoekt arts me, ontsmet mn knie en handen. Wil me een tetanusprik geven 😦 daar zit t probleempje niet. T is mn enkel! Oke dat onderzocht..ze vermoed een breuk,  en gelijk doorgestuurd naar ziekenhuis San Lucar . Ambulance? Nou ik heb al zoveel horror verhalen over verzekeringen en kosten gehoord, dus bel Mart en die brengt me. In san Lucar staat gelijk een team klaar, rontgen dokter, gebroken enkel en  gipskamer. Spuitjes om trombose tegen te gaan en over 10 dagen controle. T duizelt me even

Maar gelukkig schijnt de zon!

Een uitdaging om camper in en uit te komen… van Marjolijn krijg ik n adres waar krukken gehaald kunnen. Lieverd Mart haalt ze in mn Favo kleur Caribische zee/turqoise 🙃 

Onze planning? Geen flauw idee… even n nachtje over slapen..welterusten!

8 gedachtes over “Chipiona, de zon schijnt! 

 1. Ups niet zo mooi. Beterschap. En de volgende keer wat meer opletten op katten,vogels, eenden zo ga zo maar door. Zij zien ze vlugger dan wij..
  Of was het even rust op de plaats. Hoop dat je gauw weer een beetje mobiel bent. En dan dubbel genieten samen.

  Like

 2. Wat lastig, in en uit de camper en douchen e.d.
  Ik wens je zo snel mogelijk Beterschap Jeanne.
  We zitten nu iets te ver weg, maar als jullie in de buurt van San Fulgencio zijn en je hebt, wát voor hulp dan ook nodig, kunnen jullie altijd bij ons aankloppen. Je weet, camperaars helpen elkaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s