Parentis en Born

Byebye Lailly-en-Val, op naar Parentis en Born in Les Landes. Wederom een plek waar we al eerder geweest zijn. Dit plekje hebben we een paar jaar geleden van Hennie ( en Lhara) doorgekregen. Martin vraagt hoe ik wil rijden, nou dat hoef je mij niet te vragen: geen tol en geen rechttoerechtaan snelweg en: Bordeaux vermijden 😃. 

We rijden langs de Loire, oa via Blois , wat een prachtige stad is dat! 


Kijk eens aan t eind van deze straat

Dit stadje gaat op onze things to do lijst

Jaja, een plek om in toekomst is naartoe te gaan…  waarom nu niet zal je je mschien afvragen? Onze auto staat op de airport van Valencia en zou daar tot afgelopen donderdag mogen staan tegen gereduceerd tarief…  door allerlei onvoorziene dingen zijn wij veeeel later dan geplanned op pad gegaan.. dus willen wij daar wat versnelt heen om hem op te halen.

De hele route langs de Loire is de moeite waard!

We komen uiteindelijk zonder veel oponthoud in Parentis en Born aan.

Ochtendlicht Parentis en Born

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s