En toen was het stil….

Na ruim een maand heerlijk in Chipiona gestaan te hebben, (meer fotos volgen nog zodra beter internet), zijn we na een aantal dagen Mazagon naar Portugal, Albufeira vertrokken. 

Vriendin Diny zou nieuwe think! schoenen voor mij uit Nederland meenemen 🙂  en we hadden afgesproken om weer is gezellig terrasje te doen..  We zaten net gezellig op t terrasje bij Favorita toen de telefoon ging … Dochter Roos was bij mijn moeder En het ging niet goed , antibiotica sloeg niet  aan, t ging hard achteruit, medicatie op morfine na werd stopgezet.. Beter om toch NU naar NL te gaan..   Vlucht voor woensdag 9 dec vanaf Faro naar Eindhoven ( er ging dezelfde dag geen vlucht meer en voor woensdag ging er geen vlucht naar Amsterdam.. in de ochtend paar uur voor vertrek gaat de telefoon…. Mn schoonzus Saskia met het verdrietige bericht dat Mam om 6.15 die ochtend overleden is.. Toen veranderde voor mn gevoel opeens de hele wereld..
  En dan leer je je mede camperaars kennen… Kees en Hennie de Jong, onze buren stonden gelijk voor ons klaar,ze hadden een extra koffertje voor ons,  transport naar Faro geregeld, en stalling voor onze camper op d camping albufeira geregeld. Eea aan kleding in koffertje gegooid, ja.. Jas en nog meer vergeten…. In vliegtuig meermaals met nagel in mn vingers geknepen om te zien of t een bizarre droom was.. Maar nee…  

Voorbij woorden

Is het stil

Is er ruimte

Is er licht

Is er vrede

 En toen volgde een rollercoaster …zaterdag 12-12 hebben wij in goede liefdevolle en Theresia-Maria-Mam Waardige harmonie Onze moeder naar haar laatste rustplaats gebracht. Bijzonder Mooi te ervaren dat er voor ieder van ons kinderen en kleinkinderen/achterkleinkind iemand klaar stond om ons te ondersteunen vanuit onvoorwaardelijke liefde/vriendschap! Dank je wel !! En voor mij: dank je wel Det! Dat je er voor mij was!!!  Uiteraard ook dank voor beide broers Werner en Willem en schoonzussen Saskia en Francis dat alles zo mooi in samenspraak, ruimte voor ieder en in harmonie geregeld kon worden! 

Voorbij Woorden

Is het Stil
Is er Ruimte
Is er Licht 

Is er Vrede

Inmiddels zijn wij weer in Portugal, al vinden de kids en Lana t jammer..met deze dagen bij familie zijn kan fijn zijn.. Zeker nu… Mn hoofd kakelt en heeft rust nodig en gelukkig begrijpen ze dat. Terug naar de aardse realiteit..

Vandaag: een behoorlijke bui is vannacht over albufeira getrokken…  Resultaat… Een aardige poel voor de deur..  Dus Martin besluit om de camper iets naar achter te rijden, waar het wat minder drassig is…  En de camper komt vast te zitten… 
Ja hoor dat kan er nog wel even bij op de laatste dag van het jaar…  Buurman kees heeft een 4×4 en trekt ons er na een paar pogingen probleemloos uit..  Vanuit nieuwe plek weer een ander perspectief!

Ik wens ieder een bijzonder mooi fijn vreugdevol gezond en sprankelend nieuw jaar 2016 toe… Een jaar waarin jouw wensen waarheid zullen worden!!  

  
Namaste vanuit de white whale on land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s