Next stop: El Bosque 

Maandag:
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Al is het bij en met Jeannette superleuk, gezellig en een mooie plek achter veilig hek, we voelen dat we verder moeten, we zijn al veel langer gebleven dan eigenlijk onze bedoeling was.

Ik mis vooral de wandelingen in de natuur.. En die heb ik gewoon nodig
Mart heeft de (p)sygic ingesteld op een dorpje in de sierra de la Grazalema. Dat moet een mooie omgeving zijn.

We rijden dwars door de sierra de las Nievas en komen over steeds smaller en ook steiler wordende weggetjes met haarspeldbochten, mooi uitzicht dat wel! De camper doet t prima.

   
   
De lucht lijkt een spel van licht en donker te spelen, en alle kleurschakeringen daartussen..

        
Onderweg zien we aardig wat mensen paddestoelen zoeken. 

Prachtige vogels zien we onderweg… en wat n stilte….. Hier zou ik graag blijven.. Helaas is hier geen geschikte plek om te overnachten….. Jammer!!! 

   
 In el Bosque stoppen we. Er is daar een cp achter de schouwburg aan een klein parkje. Water en loosput op de hoek evenals afvalcontainer. Er staat hier woonhuizen aan de andere kant van de straat. Als je de straat uitrijd is er een stukje natuurgebied waar je eventueel ook kan staan als je rust wilt. De regen komt weer met bakken uit de lucht dus we kiezen voor de plaats aan het parkje. Daar sta je op een betonnen ondergrond. 

Ondanks de regen is het best druk in het dorp. Hiervandaan starten veel mooie wandel en fietsroutes en aan de overkant van de weg is een mooie botanische tuin. 

Het is best fris, 10 graden.. Dat wordt trui en jas aan. En voor de nacht de dekbedden weer tevoorschijn.

Opeens kleurt het weer donker.. Zo bizar!!  Ik ben me niet bewust een abonnement op al deze donkerte en regen afgesloten te hebben……? En als dat me ergens ongevraagd aangesmeerd is.. Dan maak ik daar dan Nu gelijk bezwaar tegen en eis ik onmiddelijke ontbinding!
image

image

Vraag om licht….  En … Wow onze camper wordt in het licht gezet.. En er verschijnt een regenboog…. 🙂 

In een restaurantje op t pleintje pal bij vinden we warmte 🙂

Ze bakken hier zelf hun brood…

   
 En de mama is bezig met  hun olijven 

Het voelt hier fijn aan ! Nu nog mooi zonnig weer… Dan is het plaatje compleet 😉

5 gedachtes over “Next stop: El Bosque 

 1. Wat jammer nou voor jullie. Wij hebben daar 2 dagen gestaan en een prachtige wandeling naar boven in de bergen gemaakt. Het was heerlijk warm. Wij vonden het een gezellig dorpje. Hebben daar met verschillende mensen gesproken. Dat gebied was trouwens overal mooi. Soms wel te steil om naar boven de dorpjes in te rijden. Hoop voor jullie , de volgende keer beter weer.

  Like

 2. Hoi hoi of Ola ola. Ik heb al eerder gereageerd maar weet niet of die is aan gekomen. Als ik deze reactie invul zie ik al wel mijn naam en adres ingevuld. rarara
  In ieder geval lees ik je stukjes met plezier en geniet van de mooie foto’s. Hoewel de temperatuur thuis aangenaam is (15 tot 18 graden en vooral droog) heb ik het niet echt naar mijn zin. Mis het zwerven enorm. Lhara heeft weer heupproblemen maar met hulp van de dierenarts (medicijnen en anabolen) doet ze het weer goed. Ik kijk uit naar je volgende stukjes. Groetjes, Hennie&LHara

  Like

 3. Aloha, ja ik lees t .. En we hebben niet overal goed wifi of internet .. Dus we lopen wat achter in t plaatsen maar ook met het reageren.
  El bosque is weer n week geleden.. En ik had m vast voorbereid als prive zodat er vanaf mart zn phone alleen nog wat fotos geupload hoefden… Ging iets mis.. En was t wel geplaatst 😦 affijn.. Nu bezig met de fotos te uploaden…
  En dan proberen om chipiona erop te zetten..

  He wat naar dat t niet zo goed met Lhara gaat! Krijgt ze glucosamine om eea wat soepeler te laten bewegen? Daar heeft Sam t destijds goed op gedaan…

  En ja , we snappen dat je het zwerven mist!!! Helemaal geen mogelijkheid tot zicht op een andere camper???
  Hartelijke groeten vanuit Chipiona ( nu playa las tres Piedras)

  Hennie als je een facebook account aanmaakt… Zie je eea iets eerder 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s