Rincon de la Victoria

We gaan eerst nog even langs de carrefour. De kok van Sin Reserva vertelde ons gister dat ze daar de lekkere argentijnse kruiden verkopen die ze in hun keuken gebruiken. Jammergenoeg kunnen we ze niet vinden. We gaan richting Malaga. Onderweg zware regenbuien en Mart is blij met de nieuwe banden die ons goed op de weg houden. 

  
Bij Rincon de la Victoria breekt de zon door en besluiten we te stoppen. Ook hier hebben we eerder gestaan.. En zijn we vorig jaar weggesleept doordat de drukgroep eruit lag. Een belevenis op zich. En daar hebben we ook ervaren hoe een mede-camperaar bereid is om een ander te helpen en te ondersteunen. Hennie ( en Lhara) bleef op ons wachten om eventueel onze hond op te vangen als we onverhoopt naar een hotel moesten in afwachting van reparatie. Echt bijzonder en hartverwarmend. 

vorig jaar vanaf Rincon de la Victoria naar Malaga

Voorzieningen op de cp: direct aan het strand, water op het strand en bij het toiletblok ( herentoilet onder de wasbak) lozen bij toiletblok, verder staan er genoeg afvalcontainers. Diverse winkels op loopafstand.

Langs de boulevard is een trimparcours uitgezet en je kan heerlijk wandelen. Er is een mooi breed zandstrand.

Op de cp staat 1 andere camper uit bulgarije, lekker rustig 😉 we lopen heerlijk langs de boulevard, deze boulevard loopt ook door via een bergtunnel naar de andere kant van de berg waar ook een breed zandstrand is, en ook een wat drukkere winkelstraat. 

 In de avond komt er op de cp nog een Nederlands stel bij. Na een rustige nacht zijn we vroeg op om een lange strand/boulevard wandeling te maken. De zon schijnt .. We genieten !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s