Calabardina

Onze volgende stop is Playa Calabardina. Ook hier zijn we al eerder geweest, een fijne rustige plek. Buiten een afvalcontainer geen andere campervoorzieningen..Dus eerst even langs de mercadonna voor wat extra water. Bij Calabardina staan een paar andere campers , er is plenty ruimte voor ieder. Er heerst een gemoedelijke sfeer :-)We ervaren een rustige nacht met prachtige mooie sterrenhemel…. Wat blijft dat toch bijzonder zoveel sterren te zien 😉  en dan de zonsopkomst…

   
 In de ochtend komt een bestelwagentje met verse broodjes.. De zon schijnt. Er komt een campervan naast ons staan en een enthousiaste tweeling van 4 a 5 jaar rent naar buiten .. Zo leuk om ze zo vreugdevol te zien ravotten en spelen 😉 

   
Eind middag steekt Mart de bbq aan. Er is wat teveel dus ook de engelse buren achter ons en de spaanse buurman eten er smakelijk van. Even later komt de spaanse buurman met 3 mooie schelpen als dank. Het raakt me. Hij wil graag dat we zijn camper zien, daarin heeft hij een soort altaartje voor zijn overleden zoon gemaakt.   Ook laat hij ons een bonte verzameling van mooie schelpen zien… Zijn ogen stralen als hij t laat zien…  Dit buscampertje is zijn huis.

  
 Op een bord bij het toegangspad lezen we dat er komend weekend filmopnames zijn en het strand niet toegankelijk.  Na 4 prachtige dagen hier is het blijkbaar de bedoeling om weer verder te reizen en  weer wat zuidelijker te gaan .. 

Een gedachte over “Calabardina

  1. Geweldig wat een heerlijke reis. Die vrijheid, die leuke en bijzondere ontmoetingen.
    Leuk. Super om jullie belevenissen zo te volgen. Succes onderweg naar het zuidelijkere reisdoel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s