Las Marinas/roquettes de mar

Na 4 heerlijke dagen gaan we weer op pad. We zien bij de jachthaven van Aguillas behoorlijk wat campers staan, en even verderop richting Pulpi? bij cala Carolina… Die noteer ik alvast voor n volgende x als mogelijke cp 😉

Onderweg zien we het landschap veranderen, op het land veel plastic “kassen”  jammer van zo een mooie omgeving

De regen komt met bakken uit de lucht….  Dat rijd niet fijn, en we zien diverse autos aan de kant stoppen omdat t zo heftig is en moeizaam rijden.
We stoppen bij las Marinas bij/voorbij Almeria. Bij het strand op een van de 2 mix parkings. Hier staan behoorlijk wat langstaanders. water is op het strand verkrijgbaar en voor lozen is aan eind van de straat een put (naast pierre vacanses) 

    
Vorig jaar kwam hier allemaal water onder onze camper vandaan, na een klop van een boze Duitse buurman die dacht dat we aan t “lozen” waren ( niet dus) leek het erop dat een watertank lek was geraakt.. Uiteindelijk bleek er iets in de boiler kapot te zijn te zijn. De Duitse buurman staat er ook nu weer om te overwinteren.
Je kan hier fijn wandelen over boulevard/strand of het aangrenzende natuurgebied. Op de terrasjes geeft men bij elk drankje een leuke tapa. Bij sin reserva zitten we heerlijk en kunnen gebruik van de wifi maken. Al is het een trage verbinding lukt het me eindelijk om wordpress aan de gang te krijgen. 

  
Dag 2: In nederland is het stralend zonnig weer volgens de weervrouw van de nieuwsdienst, hier in Las Marinas is het donker dat de lucht kleurt en even later valt de regen met bakken uit de lucht… Zodra we buiten komen staat buurman shaggie al weer klaar om een praatje te komen maken. Ja we weten dat er de hele dag regen wordt verwacht… Tijd om op te stappen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s