Van Torremolinos naar Mazagon, sygic is weer is eigenwijs.

Al vroeg worden we wakker van een easyJet, die laag over onze camper vliegt, om op Malaga AirPort te landen. Oja er is ook een uur tijdsverschil, de wintertijd is weer ingegaan.
We lopen nog wat langs het strand, zien een mooie zonsopkomst.
Dat zal voorlopig de laatste x zijn dat we de zon uit zee zien opkomen.
ik vind dat altijd een zo’n bijzonder moment als de zon uit zee tevoorschijn komt, of de zon in de zee onder te zien gaan. Daar neem ik graag alle tijd voor. Ik herinner me een reis in Florida toen zoon Tony en dochter Roos nog erg klein waren… We gingen dan samen kijken hoe de zon naar z’n bed in de oceaan ging, en dat t voor hun daarna ook bedtijd was. Geen klok die er aan te pas komt.

Mazagon ligt aan de Costa de la Luz in het zuiden en dat zal onde volgende bestemming worden voordat we naar Portugal gaan.
Onderweg zien we heel afwisselende landschappen, erg mooi om te zien.
Uitdagende hellingen, het motortje van white whale moet af en toe best hard werken.. We houden de temp meter goed in de gaten.
Vlak voor Mazagon geeft psychic opeens aan rechts af te willen… En lijd ons door steeds smaller wordende straatjes.. Wil weer rechts af.. Nou die bocht kunnen we echt niet maken.. Keren gaat ook niet..Dus Rijden we een klein stukje op goed geluk door een verboden in te rijden straatje rechtdoor om zo hier proberen weg te komen.
De balkonnetjes hangen erg laag en komen wel heel dicht bij 😧 een paar bewoners komen naar buiten om dit hoofdschuddend te aanschouwen..aan t eind van het straatje een afgezet plein maar we kunnen daar wel rechts een straatje indraaien.. Ook erg smal… We krijgen t er behoorlijk benauwd van.
Gelukkig gaat t allemaal net goed en geraken we zonder schade t dorpje uit.
Hèhè, daar is eindelijk Mazagon. Het voelt hier als vanouds 😊
Ff rust! Haha hoe gek is dat… De ene rust is de andere niet.. Blijkbaar zijn er meerdere gradaties in rust… En hoe wij dat wensen te ervaren 😎 jaja blijkbaar zijn we best veeleisend…..

IMG_0534.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s