Manana es un Otro Dia

We slapen wederom fantastisch en in de morgen maak ik een heerlijke wandeling terwijl Mart zich baddert.
Mart wil eigenlijk eerst naar een campzaak in Mazarron voor een nieuw drukvaatje, maar we hebben met JoY en Jan afgesproken. Vind het naar om dat uit te stellen, Joy heeft een heftige tijd achter de rug en heeft aangegeven naar ons bezoek uit te kijken, dus rijden we naar Purias waar Joy en Jan ons bij de locale tienda komen oppikken.. Hun huis heeft geen adres en is anders moeilijk te vinden
Tijdens het wachten gaan we de tienda naar binnen om wat vers brood te halen. De tienda ruikt echt ouderwets zoals ik me uit mijn jonge jeugd kan herinneren en gelijk krijg ik die beelden weer voor me. Gek he hoe je door geur weer aan dingen uit je jeugd herinnerd kan worden…
Ze maken daar zelf chorizo en andere worsten. Mooi om dat allemaal aan het plafond en muur naast jambon serrano te zien drogen. We krijgen wat te proeven, het smaakt heerlijk dus kopen we er wat van.

Inmiddels zijn Joy en Jan er, leuk ze eindelijk eens te ontmoeten, ze rijden ons voor naar hun huis
Hun huis blijkt een enorm landgoed te zijn.. Wow wat een groot stuk grond, tuin, citrusboomgaard, olijfbomengaard en een prachtig huis. We kijken onze ogen uit! Ze zijn ruim een jaar met hun enorme camper weggeweest, getoerd door Mexico, de US en Canada, en Joy verontschuldigd zich steeds dat alles er zo dor en droog uitziet… Er is heel lang geen regen gevallen en veel planten zijn doodgegaan. Ik zie nog steeds heel veel moois! Er is zelfs een meertje. We kletsen wat bij/ af bij een kop koffie met wat lekkers erbij.
We mogen een plekje uitzoeken om te overnachten maar Mart wil toch naar Mazarron voor dat drukvat.
Snap dat Joy teleurgesteld is, maar Mart is in z’n hoofd is te druk met t watergedoe, wil het in orde hebben, en is bang dat nu ook de pomp het gaat begeven zonder de hydrofoor, dus gaan we op pad.
Joy vraagt of we daarna nog komen, ik weet het niet. Eerst de camper op orde, hoe lief Joy me ook is… Mart heeft echt rust in z’n hoofd nodig.
dank je wel lieve Joy en Jan voor de hartelijke ontvangst en ook het aanbod om te mogen overnachten! Wellicht tot een volgende x.
Jullie plek is bijzonder en zou een heel fijne camperplaats zijn.
Joy ik wens je komende week een goede uitslag! Zal voor je duimen! Mooi hoe je zo positief bent en hoe je bezig bent om eea te overwinnen! Chapeaux!

in Mazarron hebben ze de hydrofoor niet… Ze bellen wat rond en er blijkt net voor Malaga een zaak te zijn waar we m kunnen vinden. Inmiddels is het best laat en Mart is helemaal klaar met het rijden. Ik stuur Joy een sms met de status quo en we gaan weer naar een plek op het strand, Mart steekt de bbq aan, onze Spaanse buurman vind dat daar een mooie Rioja wijn bij hoort… En schenkt ons die in … Ook Martin moet er van hem aan geloven.. Proost!
We genieten van een mooie zonsondergang
Manana es un otro Dia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s