Lekke band en eind goed Al goed.

Na een zeer onrustige nacht besluiten we verder te gaan… Vuilwatertank legen, vers water innemen.. Almost ready to go richting Huelva of albufeira waar ook een camperbedrijf zit.
we zien de achterband is helemaal plat. Pfffffff. En een camper van ruim 4 ton krik je niet zomaar op.
De beheerder geeft ons via compressor wat lucht en adviseerd ons naar vulcano in torre del mar te gaan.. Bij de repsol weer lucht in de band.. En op naar t vulcano bedrijf.. Deze blijkt op zaterdag gesloten.. Ok we gaan proberen zelf de band te verwisselen .. Chanello, van Brezan Almere, had ons een nwe krik geadviseerd.. Geschikt voor heavy weight.. Nu het juiste moment om uit te proberen 😎 En dat gaat goed! De reserve band heeft een iets andere maat… Maar is beter dan een lekke band toch 😎 en ja even later rijden we weer vrolijk verder.
Mazagon gaat t niet vandaag niet meer worden, dat is voor nu even te ver. We gaan naar de cp Rincon de la Victoria.. Deze blijkt opgeheven.. En we rijden verder.. Er zat op t strand net voorbij Malaga ook een cp …De plaats blijkt een behoorlijke vuilstortplaats geworden…Dus we gaan wederom verder.. Oke net voor Torremolinos is er zat plaats.. Daar waar we in Maart met Hennie en Lhara kennis maakten. 😎
Het voelt er fijn aan, we gaan even naar de chiringuito .. Hier hebben ze nog, een voor deze streek zo fameuze, sardines bootje.. Waarin op houtvuur de sardientjes gegrilled worden.. Voor een zeer schappelijke prijs….Met een portie rosada ailiolli zijn we incl drankje nog geen 10 euro kwijt… Lunch en diner ineen.. Want we zitten bomvol.

IMG_0525.JPG

IMG_0522.JPG

IMG_0524.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s