Alfaz privaat, een niet zo handige keuze

De cp orange grove houden we voor gezien, dit is niet onze plek..

Via het fb Camperpraat en treffens zagen we meermaals mooie berichtjen van Ene Patrick voorbijkomen over een privaat cp met zwembad .. We mailen hem.. En er blijkt plaats..
We dachten dat hij daar ook met camper stond… Het blijkt dat hij en z’n vrouw de eigenaars zijn.. En inderdaad het is een mooie plek.. Ze hebben 9 plaatsen gecreëerd. Ze richten zich voornamelijk op lang verblijvers..
Wat ze vergeten hebben te vermelden dat er pal naast een honden asiel is..
Vicky zegt ze eigenlijk amper te horen.. En dat de hele buurt al middels een petitie bezig is om dat asiel weg te krijgen.
Er staat ook een grote electriciteitsnet centrale plus een giga zendmast aan het eind van hun terrein.
Ik ben super gevoelig voor geluid.. Straling.. Etc…. En meld dat ook.. Dat als ik er last van heb.. We hier geen week blijven (minimale verblijf termijn)

In de nacht doen we geen oog dicht, het is een kabaal van jewelste bij het asiel.. Het gejank ( noodkreten) van de honden gaat door merg en been 😱
Het hek zit ook hier op slot dus we kunnen niet 123 wegrijden.
We besluiten dan ook in de ochtend direct te vertrekken. Het is een mooie plaats, voor ons liever niet.

We treffen Vicky bij het woonhuis aan en deze verteld dat het vannacht echt bizar was, en dat ze wel 3x de politie gebeld hebben wegens het lawaai…. En dat dit normaliter nooit zo erg is.. Maar dat ze nu ook zelf geen oog dicht gedaan heeft. Ze hebben dit huis in juni gekocht, en bij de bezichtigingen wisten ze niets van het asiel.. Ik merk dat ze erg in de slachtoffer rol kruipt… ( ja oordeel)
Ik zeg dat we weggaan.. En zo geschiedde..

De ene plaats te rustig.. De andere plaats te druk… Bij weer een andere dissonantie…. Het op slot zijn.. Geen uitweg hebben… Het is net of er nog geen balans is…
Lees op de fb pagina van Inge Astrid dat er weer een solar flare is geweest… Dat zal vast iets met alles te maken hebben.. Maar ook de balans in ons zelf..

We gaan allereerst op zoek naar een gpl (lpg) station. Er is een nieuwe repsol geopend bij Benidorm en die heeft gpl.. 😀 dat geeft ff meer rust.. Kunnen we weer koken.. Bij vrij staan toch de koelkast koelen..En bij nachtelijke kou kan de verwarming indien nodig aan..
Daarna gaan we richting aguiles, we hebben gehoord van een fijne en vrije cp plek direct aan zee… In m’n gedachten hoor ik de zee al kabbelen.. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s