Tijd voor terrasjes en gezelligheid

We hebben voor nu behoefte aan iets meer dan rust, vrijheid, maar ook roering. En dan roering in de zin van levendigheid qua winkeltjes, terrasjes, beWoonde wereld.
In Tavernes is bijna alles dicht, veel huizen leeg en te koop en het voelt er verlaten aan.
We voeren op psygic alfaz del pi /Albir in, vrij staan mag daar helaas niet meer, maar daar hebben we vorig jaar heerlijk bij cp Costa blanca gestaan. Het is een erg leuk dorp. Bij aankomst blijkt de cp gesloten wegens iets met vergunningen ( een buurman tevens hoge regeerambtenaar woont er naast en heeft z’n huis te koop… Heeft bezwaar gemaakt tegen de cp.. Omdat z’n huis daardoor minder waard geworden zou zijn).
De cp daar naast : orange grove heeft gelijk na het sluiten van Costa blanca de tarieven verhoogd.. 17 euro voor 1 nacht incl stroom, gelijk aangeven hoeveel dagen je wil blijven en vooruit betalen. Als je korter dan geplanned blijft dan krijg je geen geld terug maar dan kan je de dagen op een andere x komen.

Met de scooter gaan we naar beneden richting strand. In het dorp is het gezellig druk en de terrasjes vol. We scooteren wat rond om te zien hoe alles er nu bij staat… En opeens een heerlijke geur.. Ja we hebben behoorlijk trek… We keren bij de rotonde en rijden het terrein van de chiringuito op… Het is behoorlijk druk, en in de vitrines zien we mooie verse vis, en vers vlees. Op diverse tafels zien we grote schalen Paella!!!! En het ruikt heerlijk 😃 daar gaan we voor, de paella mixta😃 en dat blijkt geen verkeerde keuze.. We hebben al vaak paella gegeten… Nog nooit zo lekker als deze.
Tijdens email checken gaat m’n FaceTime, Lana weet inmiddels hoe FaceTime werkt… We kletsen even gezellig met Roos en Mark en geinen met Lana. Ze zijn naar julianatoren geweest, hadden kaartjes via Ivo. We krijgen een mooie serie foto’s toegestuurd😊, wat leven we toch in een bijzondere tijd dat we zo makkelijk contact kunnen hebben.

IMG_0509.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s