Vive el Momento

Het vorige bericht heb ik geplaatst.. En ja het is een vrij summier bericht.. En dat voor een week… T lijkt wel een reclame voor de cp daar…. En niet een bericht geheel vanuit m’n hart..
Zoals je hebt kunnen lezen hebben we vanaf parentis en born de route omgegooid.. Ivm anders dan gewenst weer… Genaamd regen..
Ik merk dat de route omgooien voor mij prima is.. Echter er gebeurt nog meer..
Plaatsen en bezienswaardigheden die we graag zouden aandoen.. Die we nu toch niet aandoen.. Maar t met een: “oh dan gaan we daar volgende x wel naartoe” overslaan…Dat doet iets met me.
Eerlijk gezegd greep me dat behoorlijk naar m’n strot…. En heb daar een paar dagen over geprutteld
We zijn nu in albir/alfaz del pi, en daar werd ik wederom meermaals herinnerd.. Haha hoe kosmos z’n weg naar mijn “hoofd” weet te vinden .. Om zo inzicht te geven… is soms echt bijzonder…
T uitstellen van zaken/dingen geeft een soort bagage… Een rugzak.. Terwijl het besluiten om iets niet te doen.. En er geen uitstel van te maken.. Een heel andere energie geeft. Geen extra bagage ..
Kortom leven in het hier en nu.. En doen wat je werkelijk wil doen…
Vive el Momento…. Oftewel: leef het moment..
En dat is wat ik ook jou wil meegeven…

IMG_0479.JPG

Een gedachte over “Vive el Momento

  1. Het heeft zo moeten zijn Jeanne….. zoals je schreef “Plaatsen en bezienswaardigheden die we graag zouden aandoen.” een andere keer. Het heeft zo inderdaad moeten zijn, die andere keer is dan nu. En verder is het meest wijze levensmotto inderdaad “vive el momento” inderdaad leeft het moment en een wijze uitspraak van mijn vader zaliger; leef en geniet elke dag, alsof het de laatste is.

    De trip waar jullie nu binnenkort aan beginnen staat voor de deur.. Heerlijk, wat een fijne vooruitzichten. Iedere dag ‘” en route” iedere dag nieuwe indrukken, geweldig, that’s life. Leuk om jullie in dit blog te volgen en ik wens jullie super veel plezier en geluk ! xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s